Загрижен шофьор: Летните дъждове отнесоха асфалта, ще чакаме ли есенните?!

 

Читател се свърза с нас, за да сигнализира за опасен пътен участък, където асфалтът е отнесен още от последните проливни дъждове. По думите му положението на това място е такова от доста дни. „Пиша ви с надеждата, че след евентуална ваша публикация и намеса нещата може и да се случат. В жк „Вл. Варненчик“ на бул. „Константин и Фружин“ преди светофара с бул. „Цар Освободител“ (на изхода към автосалоните) има отнесено парче асфалт с размери около 4 х 6 м. Най-спокойно от общината или от пътното са поставили заграждения със забранителен знак на тях.

10 - Shofjor 2
Питам се, това ли е най-лесният начин за „решаване“ на проблема, толкова ли няма половин камион асфалт, за да се направи, толкова ли е трудно, или може би ще почакат да дойде есента, да завалят новите дъждове и тогава да го направят, та пак да го отнесе?
Сутрин, особено в делнични дни, там стават задръствания поради невъзможността от идващите насреща коли да се наредиш спокойно и да си чакаш на светофара. Надявам се да се намесите и да публикувате това, за да се сети някой да вземе мерки“, пише загриженият варненец.