Жена в недоумение сигнализира: Направиха ремонт на улица, без за оправят дупките

За пореден абсурд по варненските улици и тяхната поддръжка алармира в редакцията ни наша читателка. Според нея ремонтът точно отговаря на народната поговорка „през куп за грош“. Ето какво ни пише варненката:
„Живея на ул. „Барутен погреб“ във Варна. Единственият път, който свързва група блокове с бул. „Христо Ботев“ и е единствената възможност за преминаване на жителите от района, включително на майки с колички и на хора в инвалидни колички, е една къса и тясна уличка (дори няма име). Доскоро цялата беше разбита, но преди две седмици с радост и надежда видях, че се подготвя  асфалтиране.

9 - Ulica 1
След ден-два с недоумение установих, че са асфалтирали първите 15 метра, а следващите 3 метра, които бяха в най-окаяно състояние, не са пипнати. Питам се: на кого му хрумна да остави недовършено започнатото добро дело при положение, че на място е била доставена необходимата техника, работници, материали?
Изпращам ви снимки на асфалтирания участък, както и на изоставената разбита част, с надеждата ангажираната с ремонта фирма да преразгледа първоначалния си план и да поправи пропуска си.“