Ето къде са най-желаните жилища в град Варна!

„Интерком проджект” ООД в момента изгражда най-желаните жилища в ж.к. Младост в гр. Варна. Това показват нивата на продажбите на този ранен етап – продадени са повече от половината обекти в двете сгради Опал и Ахат. Към днешна дата са изградени пет от седемте етажи на Опал и са излети основите на Ахат. Строителството се движи по график. Строителят „Одесосстрой” ООД ще завърши грубия строеж на Опал – до края на годината, а на Ахат – през Март догодина.

За здраве, късмет и просперитет на живущите в основите на сградите са вложени осветени полускъпоценни камъни Опал и Ахат.

Кое предизвиква този голям интерес от страна на купувачите:

* Изключително атрактивна локация:
Квартал Младост в гр. Варна е разположен на северозапад от централната част на град Варна. В него функционират 17 основни и средни училища,  12 детски градини, 3 детски ясли, поликлиника „Младост“, медицински център „Санита”. В района са търговските центрове „Явор“ и „Досев Импекс“, хипермаркетите Пикадили, Mr.Bricolage, Кауфланд, Лидл и супермаркетите My market и ЦБА.
На площ от около 40 дка в „Младост” (в непосредствена близост до нашите сгради) е изграден най-големият в града спортно – развлекателен център с 4 игрища, детски кът, езеро с лодки, закрита зимна пързалка, летен амфитеатър, стена за скално катерене и др. В близост е и обновеният стадион за лека атлетика „Младост“.
Удобният транспорт – 10 автобусни линии и 3 тролейбусни, многото зелени площи, големите междублокови пространства, над 700-те търговски обекти правят район “Младост” предпочитано място за живеене.
* Много въздух и отворено пространство около и между двете сгради:
Сграда „Опал” граничи: от юг – пазар за плодове и зеленчуци, др. хранителни стоки, занаятчийски услуги, дрехи и др.; от изток – Детска градина; от север – сграда „Ахат” – на 20 м и от запад – Медицински център „Санита”.
Сграда „Ахат” се граничи: от юг – сграда „Опал”; от изток – Детска градина; от север – Спортно – развлекателен център през квартална улица и паркинг и от запад – Медицински център „Санита”.
* Финансово стабилен, лоялен и опитен Инвеститор:
Екипът на „Интерком проджект” ООД е с повече от десет годишен опит в областта на строителството и недвижимите имоти. Той е инвестирал, изградил и реализирал: Търговски център Явор в гр. Варна с РЗП – 7200 кв.м., за срок от 11 месеца, Жилищен комплекс от три 4-етажни сгради в к.к. „Св. Св. Константин и Елена” – РЗП – 3000 кв. м. – за 20 месеца, Елитна административна сграда на „Интерком груп” ООД в гр. Варна – РЗП – 2000 кв.м. – за 4 месеца, Луксозна 9-етажна жилищна сграда в центъра на гр. София, ул. Осогово 50 – РЗП – 2700 кв.м. – за 14 месеца.
За построяването на сградите Опал и Ахат инвеститорът разчита изцяло на собствени средства.
* Добър баланс цена – качество:
За построяването на двете сгради са подбрани висококачествени строителни материали: тухли „Porotherm” на „Wienerberger”, топло изолационен пакет и минерална мазилка на Caparol и Weber, луксозен асансьор на Orona, каменна стенна облицовка, 7-камерна дограма – дървесен цвят с четири сезонен стъклопакет, луксозен гранитогрес за общите части, алуминиеви парапети – дървесен цвят.
* Функционалност и благоприятно изложение на всяко едно от жилищата:
За пример да разгледаме ап. 4 в сграда Ахат, който е тристаен.

shema

На малка площ – 66.01 кв. м са разположени две спални с нормална големина и достатъчно голяма дневна.
Тази изключителна функционалност прави тристайният апартамент достъпен за хората с по-малък бюджет, който би стигнал за покупка на двустаен апартамент.
* И не на последно място това, което привлича купувачите е красивата и уютна визия на двете сгради – проектирани от арх. Мирослав Сталев (сграда Опал) и арх. Янко Петров (сграда Ахат).

opal ahat

Догодина през Юли, когато бъдат завършени – двете сгради Опал и Ахат ще заблестят като едно бижу в сърцето на ж.к. Младост.
http://intercomproject.eu/index.php/bg/