Динко Вълев във Варна: В България не останаха истински мъже

Най-големият борец срещу бежанците – Динко Вълев, е поредният живеещ извън Варна, който дойде на протеста в морската столица срещу бежанците. Поредното събитие от тази кампания се състоя в неделя по обед пред Катедралата. Динко получи поздравления от над 100-те присъстващи на митинга. Пред репортер на „Народно дело Седмицата“ обаче той изрази огромното си разочарование, че пред храма се бяха събрали много малко хора.
„Изненадан съм, че има само 100 души. Ако беше за кюфтета и кебапчета, щяха да бъдат далеч повече. С толкова малко хора на подобни просести в България няма как да се справим с бежанците, тъй като едно птичка пролет не прави. Ако това беше в Гърция или в Турция, улиците щяха да преливат от хора. Но явно в България вече няма истински мъже! 90% са…”, коментира Динко Вълев.
Певицата Петя Буюклиева, Цецо Елвиса, Динко и рокерите от „Велика България” дойдоха на петия протест срещу бежанците, който се проведе във Варна. „Пристигнахме от София да ви подкрепим, защото сме българи”, заяви Петя Буюклиева, която си направи няколко снимки с протестиращите.
Пред храма се събраха около 100 души, които издигнаха плакати: „Трафикантите убиват България”, „Трафикант = убиец” и „Когато престъпниците са се превърнали във власт, а държавата в престъпник, правото да бъде съдия принадлежи на всеки български гражданин”.