Да помогнем на Мити да се затича с усмивка към мама

 

Това е прекрасният Мити – моето малко чудо изпратено от Господ, това пише майката на детето на снимката в сайта helpkarma.com. „Мити се роди в 35 гестационна седмица (8-ми месец) и около 30 дни се бореше за своя живот в кувьоз на изкуствено дишане. Аз бях неотлъчно до него… И накрая малкият герой се пребори, но за жалост ни предстои още много борба! След известно време забелязах, че Мити изостава и отидохме на невролог. След прегледа неврологът му постави диагнозата мускулна хипертония с изоставяне в моторното развитие. След известно време посетихме отново невролог и той постави нова диагноза. По страшна диагноза. – “детска церебрална парализа” , което означава,че Мити ще се нуждае от повече средства за рехабилитация – за по дълъг период от време. Именно за това сумата по сметката ще бъде увеличена.

Мити се нуждае от много рехабилитация, за да започне да сяда и да развие нормални двигателни способности за възрастта си. Днес той е на 1 годинка и 6 месеца. Безплатна рехабилитация ни се полага веднъж в месеца за 10 дни, но това не е достатъчно, защото Мити има нужда от интензивна и ежедневна работа. Също така са му необходими и от специални ортопедични обувки, които също са непосилни за мен.

Аз съм една майка в трудно положение, самотна и без майчинство. Бащата на Мити отказа да даде финансова помощ ,след , като бе молен няколко пъти. Затова се обръщам към вас добри ХОРА да помогнете на моето малко ангелче ,да проходи!  Като майка на дете с този проблем ви моля да ни подадете ръка! Вярвам, че един ден ще си върна усмивката на лицето и ще видя как моето ангелче тича с протегнати ръчички към мен!“

Който иска да помогне, може да го направи интернет платформата helpkarma.com.