Даниел Дамянов направи впечатляващ бенефис

Участвалият за последно в конкурса „Домашно вино” Даниел Дамянов направи впечатляващ бенефис. Той спечели първо и второ място при червените вина, съответно със „Сира” и „Каберне Фран”, както и трето при белите с „Шардоне”.
„Радвам се, че при последното си участие в конкурса получих поредното признание на журито и продукцията ми бе оценена подобаващо. Решението ми да не участвам повече е окончателно, но причините ще ги запазя за себе си. Моите комплименти за организаторите, които с този конкурс са направили нещо великолепно за винопроизводителите във Варна. Аз няма да се състезавам вече, но с удоволствие ще присъствам като гост, ако бъда поканен. Радвам се, че във Варненска област се правят толкова качествена вина и на тези конкурси спечелих нови приятели и съмишленици”, каза Дамянов.
Винопроизводителят има куп призови места от последните четири конкурса както при червените и белите, така и при розетата. „Заснел съм всички си награди от „Домашно вино” и снимките винаги ще ги държа до съдовете ми с вино, за да ми напомнят за приятните спомени и щастливи мигове от тези конкурси”, завърши Дамянов.