Гонзо следи двама „моряци“ в Балчик

Треньорът на Черно море ще наблюдава под лупа изявите на двама юноши на Черно море Петко Цанков и Николай Иванов през пролетта. Както е известно, родените през 1995 година футболисти са титуляри в Черноморец (Балчик), който е лидер и хегемон в Трета лига – Североизточна лига.
Имаше дори вариант Петко и Николай да започнат зимна подготовка с Черно море през януари, но в крайна сметка не стана.
„Гонзо има поглед и върху двамата. Вземал е Петко на лагер с мъжете още при първия си престой на „Тича“, запознат е и с качествата на Николай. Със сигурност двамата могат да играят голям футбол и се надявам от лятото кариерата им да тръгне нагоре“, каза за „Народно дело Седмицата“ треньорът на Черноморец Георги Иванов-Геша. Последният използва Цанков като десен бек, а Иванов – зад централния нападател.
„Петко кипи от енергия и мощ. Целият десен фланг е негов. Николай също прави това, което искам в средата на терена. Полезен и в двете фази“, засипва със суперлативи Геша кадрите на „моряците“.
Съвсем скоро и Гонзо ще придобие впечатления от моментното състояние на Цанков и Иванов, тъй като в последната си контрола пред старта на пролетния полусезон Черно море приема балчиклии на 11 февруари на „Тича“.