Гонзо води Старокин на „Тича”

 Привиква Бакари на сериозен разговор
Новият треньор на Черно море Георги Иванов-Гонзо ще доведе на „Тича” Орлин Старокин, научи „Народно дело Седмицата”. Универсалният футболист в момента е свободен агент, след като договорът му с Ботев изтече. Гонзо е работил със Старокин на „Герена” и двамата са в прекрасни отношения. Именно заради шефа си Орлин направи компромис за парите, които имаше да получава, след като си тръгна от Левски.
Ако облече екипа на „моряците”, 29-годишният Старокин ще е алтернатива на Мишо Венков за ляв бек, но може да бъде използван и в средата на терена.
Разбра се още, че Георги Иванов планира сериозен разговор с Бакари относно неговата дисциплина на терена. При първия престой на Гонзо във варненския клуб испанският нападател от гамбийски произход получи една дузина картони, тъй като не си затваряше устата на терена и правеше безумни влизания. Иванов държал Бакари да изчисти тези проблеми, за да е 100 % полезен на отбора.
Иначе Георги Иванов ще подпише договор с Черно море в близките дни, след като уреди документално раздялата с Левски. Негови помощници ще бъдат Ивайло Петров-Пифа и Емануил Луканов, а Стоян Ставрев ще продължи да отговаря за вратарите.
„Моряците” започват лятна подготовка на 22 юни.