Геша: Пускат вредни слухове за Балчик

Първата загуба на Черноморец (Балчик) след 37 победи поред в Североизточна „В“ група бе последвана от злонамерени слухове за бъдещето на клуба. Футболни хора шушукат под сурдинка, че балчиклии нямат пари за „Б” група и въпреки комфортната си преднина на върха, не искат да влизат в професионалния футбол.
„Това са вредни слухове за Балчик. Явно някои хора нямат с какво да си запълват времето. Отдавна сме си направили сметката какъв бюджет ще ни е необходим за втория ешелон, откъде да се набавят средствата и  какви попълнения да привлечем”, заяви за „Народно дело Седмицата” Георги Иванов-Геша.
Както е известно, балчиклии паднаха у дома с 0:1 от Марисан.
„Случи се нещо нормално във футбола. Все пак ние в Балчик не сме извънземни. Нито пък сме ЦСКА, който също мачка в тяхната група, но зад себе си има огромна фенска маса, много пари и име. Докато Балчик е скромен отбор. Сега поне ще подадем молбата за влизане в Книгата за Гинес за най-много поредни победи. Иначе целите ни не се променят – във всеки мач ще продължим да гоним победа, тъй като искаме да завършим първи с колкото се може повече точки“, допълни Геша.