Върнаха премахната бариера на паркинг, общината не реагира

 

Читател ни се оплака, че на паркинг във Варна е възстановена ограда, която преди 3 години е била премахната като незаконна. Опитът му да сигнализира за ситуацията на общината не дал резултат. Ето какво написа нашият читател:
„Искам да зная защо е разрешено да бъде поставена бариера на паркинга на ул. „Ген. Колев“ № 5? Същата беше премахната преди 3 години, защото паркингът е общинска собственост. Кой разреши върху инвалидното място да се разположат маси на заведение, премахвайки само числото 2 от табелата? Или по-скоро кой си затваря очите и срещу какво?
След едноседмична проверка от госпожа Въртигорова от сектор „Обществен ред“, бях инструктиран да говоря с началника ѝ г-н Няголов, до който за да стигнеш (по телефон), трябва да си оставиш телефон за връзка. Как да го оставиш, като познавам хора, които са заплашвани след подаване на сигнали в Общината? Не искам да зная как „потърпевшите“ получават информация, когато уж анонимността ти е гарантирана. Това не е единственият преграден паркинг в района! Вместо тези чиновници да стоят зад бюрото, хубаво ще е да се разходят из град Варна и видят безобразията“.