Във варненско заведение: Певицата Мила Робърт и неин приятел са ударени от охранител

Във варненско заведение: Певицата Мила Робърт и неин приятел са ударени от охранител

Певицата Мила Робърт е била ударена в гърдите и рамото, а неин приятел е бил бит от служител на СОД в заведение във Варна. Това разказа самата тя пред Нова телевизия, след като сподели разказ и видео за случилото се във Фейсбук. Робърт разказа, че ситуацията се разиграла в късните часове в заведение, където празнували с приятели и били подпийнали.

„Изведнъж един от тази компания агресира, без абслютно никаква причина и започна да налита на бой на Кристиян. Сдърпаха се, но всичко мина сравнително бързо, без кой знае какви последици. Компанията от момчета си тръгна. Ние останахме в бара сами (аз, Кристиян и още един наш приятел) и тъкмо се подготвяхме да си тръгваме и ние, изчаквайки другата компания да стигне по-напред, за да няма повторен сблъсък и какво се случва… Идват петима сотаджии, питат барманката “Тоя ли е?”, и започват да млатят Кристиян, без да задават каквито и да е въпроси. На видеото се вижда, най-агресивният от групировката им. Някак успяхме да ги спрем, трудно, но успяхме и се запътихме към такситата, когато в гръб ни спря въпросният умопомрачен сотаджия и почна отново да млати Крис на една кола. Аз се опитвах да го спра, застанах пред Крис и му казах: “Аз съм жена и мен ли би ударил?” – добре, че попитах, получавайки удар с юмрук в сърцето. Едно просто “Да” нямаше да е достатъчно. Аз отвърнах с “уау”, той ме удари втори път с юмрук в рамото. Избягахме му, качихме се в такси, наблюдавайки как сотаджията се отправя заплашително към таксито“, така Мила Роберт описа ситуацията във Фейсбук.

По случая се води проверка, това заявиха пред Нова телевизия от заведението и от охранителната фирма, чийто служител певицата обвинява в побой. Певицата е подала жабла в полицията. От пресцентъра на ОД МВР – Варна потвърдиха, че също работят по изясняване по случая.

„Това се случи на нас, но се случва на много хора постоянно. Живеем в държава, в която това е нормално. По-скандалното е, че много казват “е, ми той щом е бил пиян, нормално…” НЕ Е. Малко неща мразя, но агресията може да ме съсипе. Не съм на себе си от случката и не знам какво да правя“, коментира Мила Робърт.