Варненка спасява бездомните животни с дизайнерски чаши

 

150 дизайнерски чаши ще бъдат продадени, а средствата ще бъдат дарени на приют за бездомни животни в България. По този начин ще бъдат осигурени храни и медикаменти за бедстващи четирикраки, научи „Народно дело Седмицата“.
Зад каузата стои варненката Маринела Димитрова и нейният бранд – M&B Style. Дамата, която от години живее и твори в Белгия, е гримьор. Нейните модели са запечатани от един от най-известните фотографи в Антверпен – Даниел Дойен. Кадрите, в създаването на които участва варненката, са принтирани и с тях са декорирани керамичните изделия.
„Целта ми е да събера средствата преди Рождество Христово и с тях да зарадвам питомците на един от приютите за животни в България. Апелирам всеки, който има възможност, да си купи артикул, за да направим дните на тези животни малко по-достойни“, споделя Димитрова.
Цената на една чаша е 12 лева. Те могат да бъдат поръчани чрез фейсбук страницата – M&B Style. Олимпийската шампионка по спортна стрелба с пистолет Мария Гроздева също е част от кампания на варненката, посветена на друга благотворителна кауза.