Варненка апелира: Шофьори, влизайте внимателно в дупката по ул. „Ана Феликсова“

 

Пореден сигнал за разбита улица във Варна получихме на редакционната ни поща. За нея ни сигнализира варненката Пламена Григорова, която е направила снимки на окаяното състояние на уличното платно. Ето какво ни пише г-жа Григорова:
„Изпращам ви снимки на улица „Ана Феликсова“ във „Възраждане“. Улицата е основен изход от квартала към бул. „Цар Освободител“ и трафикът по нея е доста оживен. По улицата липсва тротоар, а тя води към училище „А. Страшимиров“ и 43-та детска градина. Липсата на тротоар в комбинация с множеството дупки по нея са предпоставка за възникване на инциденти.
Особено голяма е дупката на входа на улицата откъм бул. „Цар Освободител“, която не се вижда при влизане в нея със завой. Апелирам към шофьорите да влизат много внимателно в улицата и да пазят пешеходците.

9 - Ulica1
След всеки дъжд улицата се превръща в река и тъй като напоследък асфалтът й съвсем се изрони, на 17 май пуснах сигнал до кметството за състоянието й. От там са съобщили за сигнала на общината и от тогава не са предприети никакви действия по обезопасяването на проблемните места.
Моля всички да шофират с повишено внимание и който има възможност, да подаде също сигнал към общината с надежда от там най-сетне да реагират някак“, коментира загрижената варненка.