Варненец изригна срещу общината: След две години писане гражданин разбра, че е „Г-н Никой“

Наш читател написа гневно писмо, изнервен до крайност от бездействието на община Варна. След като вече две години той води усилена кореспонденция с администрацията на кмета Иван Портних, варненецът се ядоса и реши да се обърне към медиите, за да ги запознае със стар и нерешен инфраструктурен проблем. Той не засяга само него, но и всички съседи.

8 - Lokvi 2
„Тази мила картинка е от Варна, бул. „Генерал Колев“, пред бл. 38, и срещу него – само на 5 минути път пеша от сградата на общината“, сигнализира нашият читател.
„Вече 2 години си пиша с тях и резултат няма. Пардон, има: вече знам, че съм уважаван господин във Варна (всяко тяхно писмо започва с това „Уважаеми господин еди-кой си…“). Разбрах и друго – за чиновниците от Община Варна аз съм „бай Онзи“, т.е. господин Никой…
Само за информация – тези блокове са строени към 1970 година, без никакво благоустрояване между тях“, уточнява ядосаният варненец.
На снимките, които той е изпратил, ясно се виждат дупките, които се пълнят с вода при всеки дъжд. Гражданинът не уточнява какво точно пише в отговорите, които получава от общината, но е очевидно, че кметската администрация не прави нищо, за да реши проблемите около жилищната сграда.