БСП отбелязва 1 май със серия инициативи

 

Със серия от инициативи ще отбележат Деня на труда 1 май членовете на варненската организация на БСП. Началото ще бъде тази седмица в четвъртък, за когато е насрочено разширено заседание на членовете на партията. На заседанието ще бъдат отчетени резултатите от извънредните парламентарни избори и ще бъде направен разбор на кампанията и организацията на изборния ден. Поканени за участие, освен членове на БСП, са коалиционни партньори, симпатизанти и всички участници в СИК – членове и наблюдатели, както и народните представители от град Варна в 44-то Народно събрание.
По повод предстоящия празник 1 май с грамоти ще бъдат отличени ветерани синдикални дейци и членове на градската организация за цялостната им работа по утвърждаване авторитета на партията.
Навръх празника, следващия понеделник, БСП организира урок на открито по български народни танци на сцена „Раковина“ в Морската градина. Преди обяд всеки желаещ да научи стъпките на най-популярните родните хора и танци ще може да го направи под вещото ръководство на професионалисти.