Бивш футболист на Спартак бере праскови за 100 паунда на ден

 

 

Феновете на ФК Спартак превземат шуменското село Хитрино в събота

 

Бившият футболист на Спартак Беадир Беадиров си докарва прилични доходи в Англия през лятото, разкри за „Народно дело Седмицата” треньорът на Черноморец (Балчик) Георги Иванов-Геша.

Беадир и жена му берат праскови и череши за по 100 паунда на ден. Уговорката ни е през септември да се завърне при нас. Той е свястно момче и бързо ще си върне формата. Не го броя обаче за гостуването на ФК Спартак във Варна на 10 септември”, каза Геша.

Междувременно феновете на ФК Спартак се канят да превземат шуменското село Хитрино в събота. Това ще е първият мач на варненци в Североизточна „В” група, тъй като в първия кръг отборът почиваше.

Над 150 ултраси на Спартак ще пътуват за Хитрино с автобуси и коли, като с мощната си подкрепа от трибуните ще помогнат на своите любимци да се чувстват все едно че са у дома си.

Хитрино дебютира в третия ешелон със загуба – 0:1 в Тервел. Според последни информации в състава му са по-голяма част от футболистите, които направиха 3:3 със Спартак в контрола на „Локомотив” през февруари.

Спартаклии пък ще разчитат за добро представяне на свои кадри, които имат опит във „В” група – Митко Недев, Вилиян Денчев, Калоян Иванов, Данчо Пенев, Ивайло Русев и Пламен Иванов. Сред основните изпълнители е и юношата на Черно море Иван Добрев, който през миналия сезон бе голмайстор на отбора в „А” окръжна група.

Резултати от I кръг в Североизточна „В” група: Септември (Тервел) – Хитрино 1:0, Добруджа – Суворово 4:0, Доростол 2013 (Силистра) – Локомотив (Русе) 4:0, Калиакра – Светкавица 0:1, Ботев (Нови пазар) – Интер (Плачидол) 0:1, Кубрат – Черноморец (Балчик) снощи, ФК Спартак (Варна) почива.