Бивш районен кмет пак ще се кандидатира

 

 

Бившият кмет на район „Владислав Варненчик“, общински съветник и основател на партия „Движение Нашият град“ Неделчо Михайлов обяви, че ще участва в местните избори. Той написа това на страницата си във Фейсбук. Ето точните думи, с които Михайлов обяви кандидатурата си:

„Мисля, че вече му е време.

27 август (два месеца преди изборите за местна власт на 27 октомври т.г.) e достатъчно близка и подходяща дата, за да заявя официално:

  1. През изтеклите месеци в мен се затвърди убеждението и изкристализира на 100 процента намерението да участвам на местните избори в родния ми и любим град Варна.

Мотивацията ми милостиво ще ви я спестя…

  1. Ще се кандидатирам за място в Общинския съвет и (много вероятно) за районен кмет на един от петте района на Варна.

3.Тепърва, в близките дни ще уточнявам формата на участие – като независим кандидат или като представител на някоя партия, което не променя нещата, че в крайна сметка се кандидатирам АЗ!

С БОГА НАПРЕД!“

Неделчо Михайлов е един от двамата независими кандидати за общински съветници, които са успявали да спечелят място в местния парламент във Варна. Това стана на изборите през 2003 година. На следващия местен вот през 2007-а той вече се яви като част от създаденото от него „Движение Нашият град“.